Flu
Licitatii Flu.ro
Licitatii Flu.ro
 
 
 
 
ghid designeri licitatii magazin caritate
cauta:
Vino sa facem felicitari!
Realizarea unei felicitari de Craciun poate fi o activitate foarte placuta, mai ales atunci cand o faci intr-un grup de tineri
mai multe continuare
Forum
esti aici:   flu licitatii termeni si conditii


Termeni si conditii

Sunteti bineveniti la Licitatii.Flu.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati site-ul Licitatii.Flu.ro, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.


Despre confidentialitate


Licitatii.Flu.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastra. Astfel, nu vom transmite datele Dvs. personale catre terti sub nici o forma: Licitatii.Flu.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de E-Mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit. Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din cadrul sistemului de licitatii:


- procesarea comenzilor;


- oferirea de produse si/sau servicii;


- solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;


- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din Licitatii.Flu.ro si ale distribuitorilor sai;


- inregistrarea informatiilor despre Dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.


Comunicatii electronice


Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-Mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:


- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;


- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul Licitatii.Flu.ro;


- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.


Drepturi de autor


Flu ofera acces liber la informatiile publicate pe www.flu.ro si in subdomeniul Licitatii.Flu.ro. Este permisa utilizarea acestui site doar in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri este interzisa. Dreptul de copyright pentru informatiile publicate pe site apartin Flu.ro. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara Flu.ro.
Accesul in Website


Licitatii.Flu.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.


Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris;


Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice Licitatii.Flu.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele Licitatii.Flu.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris;


Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a Licitatii.Flu.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila Licitatii.Flu.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.


Contul Dvs.


Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra.


Licitatii.Flu.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.


Comentarii


Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentind la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Licitatii.Flu.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.


Produse


Riscuri


Toate produsele cumparate de la Licitatii.Flu.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator.


Decriere produse


Echipa Licitatii.Flu.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, Licitatii.Flu.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit.


Parteneri


Anumite produse sau servicii sunt oferite de parteneri ai Licitatii.Flu.ro, produsele fiind expediate direct de catre acestia. Produsele astfel vandute sunt identificate cu un semn specific in pagina de descriere a produsului respectiv. De exemplu, serviciile turistice sunt oferite de parteneri care garanteaza buna derulare a acestora. Pentru a va oferi mai multe informatii, va punem la dispozitie o serie de link-uri si informatii care va pot oferi mai multe detalii. Pentru aceste situatii Licitatii.Flu.ro isi asuma o raspundere limitata care se refera numai la partile gestionate de noi. Va recomandam sa cititi cu atentie conditiile de confidentialitate si utilizare furnizate de terti, acolo unde acestea exista.


Garantii


Licitatii.Flu.ro  nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el. UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE!


In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Licitatii.Flu.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. Licitatii.Flu.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.


Licitatii.Flu.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.


Licitatii.Flu.ro isi rezerva dreptul de a modifica si reactualiza aceste reguli. In cazul incalcarii conditiilor de utilizare ne rezervam dreptul de a intreprinde masurile legale necesare protejarii drepturilor de autor.


Este strict interzisa folosirea numelui si informatiilor oferite de Licitatii.Flu.ro in scopuri comerciale sau pentru promovarea altor site-uri.
newsletter
ok