Flu
Licitatii Flu.ro
Licitatii Flu.ro
 
 
 
 
ghid designeri licitatii magazin caritate
cauta:
Vino sa facem felicitari!
Realizarea unei felicitari de Craciun poate fi o activitate foarte placuta, mai ales atunci cand o faci intr-un grup de tineri
mai multe continuare
Forum
esti aici:   flu licitatii ghid licitatii


Ghid licitatii

 I. INREGISTRARE


  1.1 Inregistrare cont


O persoană fizică care foloseşte serviciile Licitatii.Flu  poate fi înregistrată după ce îşi specifică numele şi prenumele, adresa completă (permanentă sau temporară) împreună cu numele ţării şi regiunii (judeţ), adresa de mail, numărul de telefon de contact, ID-ul de utilizator Flu.ro, parola şi opţional alte date afişate în formularul de înscriere.


Licitatii.Flu va folosi informaţiile specificate în formular pentru scopul contactelor necesare cu utilizatorii şi cu scopul de a îmbunatăţi conţinuturile noastre conform dorinţelor şi intereselor lor.


Unui utilizator nu îi va fi permis în nici un fel să aibă mai multe conturi cu scopul de a manipula plăţile sau de a încălca articolele din Termenii şi Condiţii.


 


1.2 Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica, etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provin. In aceste conditii, sub nici o forma nu putem fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.


Un utilizator Flu care a licitat pentru un produs, urmand sa castige licitatia pentru acesta, are dreptul de a se razgandi si de a renunta la acesta dupa incheierea licitatiei. Insa aceasta actiune atrage dupa sine retragerea dreptului de a mai depune oferte pe site-ul Licitatii.Flu.ro. Acel utilizator isi va pierde statutul de licitator serios, si  va putea accesa orice pagina singulara din website, insa nu va putea depune oferte pentru produsele aflate in licitatie.


 1.3 Securitatea Datelor Personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site (pentru a va trimite confirmarea castigarii unei licitatii sau a mai multor licitatii active, promotii, buletine informative periodice etc). Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.


 


1.4. Suspendare cont


Licitatii.Flu.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda contul unui Utilizator care încalcă orice regulă din Termenii şi Condiţii, şi în particular regulile privind vânzările în afara licitaţiilor, spamming, promovarea altor servicii de licitaţii şi folosirea insultelor. Persoana a cărui cont a fost suspendat nu se poate înregistra din nou fără a obţine în prealabil consinţământul Flu.ro.


 1.5. Intrebari private pe site.
Logati-va si accesati "Contul meu" direct pe website-ul www.flu.ro. Cautati si accesati pagina de profil personal a utilizatorului cu care doriti sa comunicati. Dati click pe "Trimite un mesaj" si completati campurile cerute. Mesajul d-voastra nu va fi vizibil pe site, el va putea fi accesat numai de catre destinatar.


 1.6 Posteaza si tu un comentariu


Aceasta functie este disponibilă pentru toţi utilizatorii. Funcţia face posibil pentru utilizatorii să îşi exprime părerile despre cursul licitatiei, despre produsul aflat in licitatie, si/sau sa puna intrebari vanzatorului/designerului. Persoana care lasă comentariile este responsabilă pentru conţinutul lor. Comentariul trebuie să fie precis, cinstit şi nu poate conţine termenii care încalcă legea. Licitatii.Flu nu intervine în conţinutul comentariilor, cu excepţia unor cazuri specifice (limbaj neadecvat si/sau spam).


  II. LICITARE


Produsele din website-ul Licitatii.Flu.ro sunt grupate in categorii.

Navigarea se poate face usor prin intermediul paginilor de produse sau bifand categoria produse in box-ul de cautare aflat pe prima pagina a site-ului.


 


2.1 Licitatia propriu-zisa


Un utilizator Licitatii.Flu sau Flu.ro poate licita in orice moment in timpul perioadei active pentru un produs afisat pe site, in categoria licitatii active. Perioada in care se poate efectua licitatia este de 5-15  zile pentru fiecare produs, de la data introducerii acestuia ca produs la vanzare. Oferta câştigătoare într-o licitaţie cu un singur articol trebuie să fie oferta cu cea mai mare valoare.


 2.2. Etapele licitatiei     


Pentru a licita pentru un produs veti fi nevoiti sa urmariti aceste etape:  • crearea unui cont prin completarea formularului “Vreau sa ma inscriu”;

  • in cazul in care aveti deja un cont creat pe portalul www.flu.ro va veti putea loga in meniul special “Log-in membri”.

  • accesarea paginii singulare a produsului dorit si introducerea sumei pe care sunteti dispus/a sa o oferiti pentru a achizitiona respectivul produs (suma nu poate fi mai mica sau egala cu ultima licitatie depusa de catre un alt utilizator Licitatii.Flu); click pe butonul “Liciteaza”

  • oferta dvs va fi inregistrata si vizibila publicului in categoria “Activitate” in cadrul paginii fiecarui produs pentru care depuneti o oferta ;


 


2.2 Finalizarea licitatiei presupune:  • Specificarea detaliilor legate de “adresa de livrare”. Aceasta poate fi identica cu cea din contul dumneavoastra sau o alta adresa. In acest ultim caz este necesara completarea  formularului corespunzator, care va fi trimis prin e-mail.

  • Verificarea detaliilor referitoare la costul produselor, modalitatea de transport si cea de plata.

  • O data licitatia incheiata, in cazul in care dvs sunteti cel mai mare ofertant/a veti primi un mail de confirmare a achizitionarii produsului dorit, care va include toate detaliile referitoare la urmatorii pasi pentru a va primi produsul dorit. Vom necesita un e-mail de confirmare a achizitiei si detaliile dvs – adresa de livrare completa, masuri fizice (in cazul in care este vorba de un produs vestimentar sau de incaltaminte). Datele d-voastra de contact vor fi utilizate pentru a va fi livrat produsul achizitionat. In mod automat va trebui sa platiti suma licitata pentru produs, prin ramburs, in momentul in care veti fi vizitati de curierul rapid prin care soseste produsul comandat. 


 

 2.3. Livrarea produsului achizitionat


 "Curierat Rapid" va fi singura metoda de expediere, produsul comandat de dumneavoastra va ajunge intr-o perioada cuprinsa intre 2-7 zile lucratoare, depinzand de statutul acestuia. Un produs care necesita customizare (confectionare pe masuri speciale poate fi livrat in maxim 7 zile de la castigarea licitatiei). Veti fi instiintat telefonic de sosirea coletului prin curierat rapid. Taxele de transport prin curier nu se vor adauga la pretul final al produsului comandat.


 


  2.4.  Returnare produse


 Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii produsului.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre dvs.


 


 

newsletter
ok