Flu
Licitatii Flu.ro
Licitatii Flu.ro
 
 
 
 
ghid designeri licitatii magazin caritate
cauta:
Vino sa facem felicitari!
Realizarea unei felicitari de Craciun poate fi o activitate foarte placuta, mai ales atunci cand o faci intr-un grup de tineri
mai multe continuare
Forum
esti aici:   flu licitatii despre noi


Despre noi

 Licitatii.Flu.ro


“Generozitatea este in continuare chic!”


Trendul actual este in moda este evident vestimentatia personalizata sau unicat. Licitatii.Flu.ro aduce in prim plan hainele croite pe masura (custom made), accesoriile originale si designerii cu atitudine. Tendinta catre haine si accesorii unicat este o reactie naturala la vestimentatia in serie foarte mare, la ritmul in care moda devine doar un business cu capacitate mare de productie insa lipsit de suflet.


 Licitatii.Flu.ro isi propune sa  este un subdomeniu al portalului pentru femei www.flu.ro si s-a lansat ca sistem de vanzare/licitatii pentru diverse piese vestimentare, accesorii, bijuterii si obiecte deco, totul hand made. Sub sloganul “Generozitatea este in continuare chic!”, Licitatii.Flu.ro are ca scop principal strangerea de fonduri care vor reveni de fiecare data unui proiect caritabil special si popularizarea produselor in totalitate hand made sau semnate de designeri independenti. Ceea ce deosebeste acest website de alte site-uri de licitatii online, este faptul ca profitul obtinut de catre artistii implicati in cadrul sistemului de Licitatii.Flu.ro va fi directionat mereu catre fundatii caritabile, pentru ca de aici sa ajunga la cei cu nevoi speciale.


 www.flu.ro este un portal online destinat femeilor, care si-a facut aparitia in mediul online in luna martie, 2007. Mesajul pe care Flu.ro il trasmite si prin care se identifica este urmatorul: “Flu.ro: chic urban. Un portal pentru femeia care vrea sa fie mereu informata si in pas cu moda, pentru femeia cocheta si sigura pe sine. Si care este un “statement” prin simpla sa prezenta.” Noul sau subdomeniu, Licitatii.flu.ro este locul unde o serie de artizani si designeri locali vor scoate la licitatie creatiile lor. Haine, Pantofi, Genti, Bijoux, si Deco, totul este gandit in sistem de licitare online pentru a se strange fonduri din profit, si pentru a promova mult mai bine produsele hand made, in serie mica sau unicat, si la fel creatiile unor designeri tineri si foarte talentati care activeaza pentru moment doar in mediul online: Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, Cristina Darie, LiliArt, “Biba Bijoux” by Andreea Vaduva, Burp, Veronique Boutique, Junkoteque, The Funky Monkey, Cristina Ivan si “Aiurea Shoes”, Gentile Silviei. Pe langa numele mentionate va promitem ca vom avea mereu designeri noi, creatii minunate si oferte speciale! Multe dintre aceste creatii sunt unicat. Grabeste-te sa cutreieri pe Licitatii.Flu.ro in cautarea produselor perfecte pentru stilul si sufletul tau !


 


Spune-ne daca iti place proiectul nostru, lasa-ne sugestii sau intrebari pe e-mail la adresa: licitatii@flu.ro !
newsletter
ok